Kerstmis op school

De NT2 leerkrachten organiseerden een kleine kerstmarkt op school om het begin van de vakantie te vieren.


De laatste vrijdag voor de vakantie was een leuke dag in het NT2 gebouw. De leerkrachten organiseerden op 20 december enkele leuke activiteiten. Alle klassen waren open en in elke klas kon je op een andere manier Nederlands oefenen.


Lerares Petra had alle Nederlandse kerstliedjes mee. Samen zongen we 'Rudolf het Rare Rendier'. Hopelijk had Petra geen hoofdpijn na al dat zingen.


Lerares Julie had de mooiste klas. De klas was versierd met kerstlichtjes, kaarsjes en nog andere kerstdecoratie. Bij Julie kon je Nederlands oefenen bij de praattafel. Iedereen sprak over hun plannen in de winter en in de vakantie.


In de klas van lerares Lies konden we spelletjes spelen. Soms waren het moeilijke spelletjes. De meeste waren gelukkig gemakkelijk en heel goed om je Nederlands te oefenen: 'Wie is het', 'Boggle' of 'Pim Pam Pet'. Er waren veel winnaars!


Naast de klas van Lies was het druk want daar kon je kaartjes en kerstmutsjes maken.  We hadden veel oud karton en wc-rolletjes gespaard. Met oud materiaal kan je mooie cadeaus maken! Iedereen had veel inspiratie dankzij Eva en Ciska.


In de gang kon je ook genieten van live muziek en lekkere cake, soep en chocomelk.


We zijn het nieuwe jaar goed gestart!

Bedankt aan de enthousiaste cursisten en leerkrachten!

20 december 2019


    

LEES OOK:

Kerst