Op reis naar Canterbury

13 januari 2016

Kunst op straat          

     

    

LEES OOK:

Zaterdag 12 december zijn we met een goedgevulde bus vol cursisten, sympathisanten en vrienden van CVO DE AVONDSCHOOL richting Canterbury vertrokken. Dit in het kader van de lessen Engels. Iedereen was heel enthousiast over deze uitstap.


Er is immers geen betere manier om Engels te oefenen dan kennis te maken met de inwoners en bezienswaardigheden van het kleine, gezellige, in kerstsfeer gehulde Canterbury.


Tijdens de busrit kregen de cursisten al een klein voorsmaakje van de historische en geografische achtergrond van het pittoreske stadje. De leerkrachten hadden namelijk een interactieve tour voorbereid.


Door middel van wegaanwijzingen, vragen en opdrachten over de omgeving werden de cursisten door de winkelstraten, langs enkele historische pareltjes (The Cathedral en de ruïnes van The Castle) en gezellige eet- en koffiehuisjes geleid.


Hoewel de cursisten naarstig zochten naar aanwijzingen en antwoorden, was er ook genoeg tijd om zelf kerstinkopen te doen of te genieten van een afternoon tea. Hartje Canterbury was dus voor één dag gevuld met Engelssprekende, enthousiaste cursisten van CVO DE AVONDSCHOOL Oostende.


Achteraf had iedereen nog de tijd om hun dag te overlopen op de weg terug naar huis en werd de 6-jarige Vou als meest enthousiaste deelnemer beloond met een “Stay Calm” theekop.


Over één iets waren we het allemaal volmondig eens :


Definitely worth another trip!

Wil je Engels leren in CVO DE AVONDSCHOOL(*)?       

Kijk snel op de website voor meer informatie...            _______________

(*) vanaf 1/9/2019 werd CVO DE AVONDSCHOOL deel van CVO Scala